Accountmanager binnendienst (loondienst of freelance)

Omschrijving

Wij verwelkomen jou graag in ons team als – Accountmanager binnendienst –  (loondienst of freelance)

 

Wat ga je doen in deze uitdagende freelance opdracht / functie?

Op onze binnendienst vervul je een belangrijke rol in het werven van nieuwe leden, abonnees en het binden van ons trouwe ledenbestand. Dagelijks adviseer je Nederlandse bedrijven die in Duitsland actief zijn (met de focus eerst op Duitsland en later mogelijk ook op en vanuit andere landen). Door vanuit inhoud de behoeften en knelpunten te achterhalen kan je onze diensten en ondersteuning effectief inzetten.

Zo overtuig je potentiële nieuwe leden om zich aan te sluiten en adviseer je onze trouwe leden en abonnees vanuit jouw eigen accounts over onze diensten, kennis en oplossingen.

Naast relatiebeheer en ledenwerving beheer jij binnen deze functie ook nog een eigen portfolio met opleidingen en producten. Jij bent hiervoor het aanspreekpunt en inhoudelijk expert voor leden, partners en collega’s. Je analyseert kansen en beheert en handelt leads af om zo jouw salesdoelstellingen met alleen maar tevreden leden te beklinken. Je geeft vanuit jouw ervaringen en expertise waardevolle input aan onze marketeers en inhoudelijke experts om onze adviesorganisatie als Europees bouwexportkennisknooppunt verder te ontwikkelen. Zo draag je bij aan een succesvolle ontwikkeling binnen jouw eigen portfolio en vervul je een belangrijke rol in de binding met onze leden en abonnees.

Je bent ondernemend in het behalen van jouw doelen en als echte netwerker weet jij goed gebruik te maken van onze inhoudelijke experts en creatieve collega’s om unieke kansen en ontwikkelingen om te zetten naar concrete acties richting onze (potentiële) leden.

Wat bieden wij jou?

Los van de jou bekende dynamiek in het werkveld, is er bij ons veel meer afwisseling doordat ze buiten Nederland actief zijn. We zijn een open, flexibele en collegiale organisatie, waar mensen het snel naar hun zin hebben en met plezier werken.

Bouwexport biedt een vaste parttime of fulltime freelance opdracht voor een langere termijn, bij voorkeur meerdere jaren. Dit met een vaste prijsafspraak (n.o.t.k.). Een fantastische kans om zelfstandig binnen een klein team mooie kansen en resultaten te genereren binnen jouw vakgebied!

Vereisten


Wat breng je ons als accountmanager binnendienst?

  • Hbo-opleiding bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Aantoonbare werkervaring binnen een commerciële, logistieke of export gerelateerde functie is een pre;
  • Je bent zelfstandig, ambitieus en leergierig;
  • Je bent in staat om een veelheid aan kennis te vertalen naar een concreet en waardevol advies;
  • Je bent een open en energieke professional, vindt het leuk om uitgedaagd te worden door je omgeving en maakt graag gebruik van de ruimte die we je bieden om je continu te blijven ontwikkelen.

Een psychologische test maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Wie zijn wij?

Wij zijn Stichting Nedubex (Duitsland) en Bouwexport, het kennisknooppunt voor bouwexport in Europa. Wij zorgen ervoor dat onze leden en abonnees zich in het buitenland optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen in de bouw.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.nedubex.nl,  www.werkduitsland.nl, www.duitslanddossier.nl en www.exportdossier.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arjen Mekelenkamp via 070 25 000 79 of mailen naar info(at)nedubex.nl.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken.

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –