Sinds 11 mei zijn de regels voor inwoners van Duitsland versoepelt. In de aangepaste Coronaschutzverordnung is vastgelegd dat een aantal activiteiten onder voorwaarden weer mogelijk is. Sportscholen, dans- en fitnessstudio’s, kleine concerten, kinderspeelplaatsen, diererntuinen en vanaf 30 mei weer contactsporten, plaatsgebonden groepsuitstapjes, theater en museumbezoek. Het trekken van de conclusie dat er ook een versoepeling van de regels zou zijn voor reizen naar Duitsland en werken in Duitsland, is echter helaas pertinent onjuist.

Online training Duitse Corona regels aanstaande maandag

– Reizen naar Duitsland
– Quarantaine ook nog steeds in Nordrhein-Westfalen
– Uitzonderingen voor pendelaars
– Hemelvaartsdagweekend > 72 uur, en nu?
– Mondkapjes en overige hygienemaatregelen
– Samen reizen
– En meer (!)

Aanmelden en meer informatie
Neem gratis deel aan de online trainingen aanstaande maandag
Lees hier meer

PS. Binnenkort is de nieuwe kennisbank online